Ізмаїл на міжнародній туристичній виставці UITM 2019 в Києві

З 27 по 29 березня 2019 року в Києві проходить щорічна міжнародна туристична виставка. В рамках цього заходу представлено і м. Ізмаїл як туристичну дистинацію на стенді Одеської області.

UITT є найбільшою туристичною подією сезону весна-літо в Україні, і є ефективним інструментом популяризації України як туристичного напрямку в цілому, та її окремих регіонів на національному та міжнародному рівнях.

“Відвідувачі виставки продовжили відкривати для себе Одеський регіон.”, – підкреслив начальник управління туризму, рекреації та курортів Одеської ОДА Александр Шека. Ізмаїл в цьому сезоні на виставці демострує власні найпопулярніші туристичні місця міста, пригощає шоколадом та авторським вином наших виноробників. Цього разу на виставці присутня продукція від Vinaria, виноробника І. Дімова та солодощі від La_Brioche.

Серед міст і районів Одеської області Ізмаїл виділяється своїм унікальним поєднанням історичного та сучасного, розвиненою інфраструктурою та гостинністю. Ми продовжуємо розвивати туристичну сферу, просувати місто як туристичну дистинацію та розкривати власну культуру, традиції і звичаї. Ізмаїл – це місто із величезним туристичним потенціалом, адже тут присутні всі передумови для розвитку різних видів туризму. З кожним роком до нас завітає все більше туристів як із-за кордону, так і з іншим міст і областей. Ми раді демонструвати власні можливості і досягнення.

Опубліковано