Міжнародна туристична виставка в Польщі

World Travel Show – це місце, де можна здійснити миттєву, 3-денну подорож по всьому світу. Тут проводяться відносяться зустрічі з понад 50 мандрівниками, демонстрації та презентації туристичної та культурної пропозицій країн та регіонів з усього світу.

Ярмарок складається з: Національних та іноземних салонів туризму з привабливими туристичними країнами та регіонами. World Travel Show – це також Camper & Caravan Show – найбільший з’їзд у Європі, де представлені кемпери, каравани та мобільні будинки, а також Варшавське яхт-шоу.

У всьому цьому розмаїтті туристичних пропозицій та салонів Одеська область була представлена яскраво, із найкращими туристичними пропозиціями Одеси та регіонів, із подарунками та креативними сувенірами. На стенді була також представлена реклама нашого міста. Буклети із оглядовою екскурсією по місту та яскравими фото, які демонструють всю красу та затишність Ізмаїла, що великими кроками розвивається та стає все привабливішим.

Попереду ще багато роботи, але наш край приваблює все більше і більше туристів та блогерів. Сподіваємося, що на наступній виставці ми покажемо в рази більше, і до нашої команди приєднається багато однодумців.